Mental Retreat

Onlinekurset "Mental Retreat" har kunnskapen og verktøyene du trenger for å skape mental ro, energi, velvære, glede og bedre helse. Kurset tar for seg tankene våre, og hvordan de påvirker oss.

Neste nivå av livet ditt starter nå!

Dette er et kurs i mental trening med spesielt fokus på tankekjør, bekymringstanker og tanker som skaper stress i kroppen.

Mental Retreat 

Mental Retreat er et kurs i mental trening som gir deg alt det du trenger for å snu tankesettet ditt, og få mer energi, glede og overskudd uten å trenge å forlate din egen stue.

Livet er for kort til å være sliten!
Livet er for kort til å ha det vondt!
Livet er for kort til å være lei seg!

Hva lærer du om i dette kurset? 

 • Hjernen og kroppen. Hvordan disse fungerer og påvirker hverandre gjensidig
 • Hjerneplastisitet. Hjernens fantastiske evne til å bygge nye nervebaner seg og skape varig endring
 • Stress. Hvordan tankene skaper stress, hvordan det påvirker oss og hvordan redusere stress
 • Lykke. Hvordan kan du bli mer lykkelig
 • Bekymring og tankekjør. Hvordan påvirker det oss?
 • Tanker og følelser vi ikke trives med. Hvordan takle de?
 • Mental trening. Hvordan trene for å bli lykkeligere, få mer energi, velvære og bedre helse
 • Suksess. Hvordan opprettholde det gode arbeidet over tid

Mental Retreat er et komplett kurs med alt du trenger av kunnskap og verktøy for å rydde opp mentalt, og få det livet du ønsker.

 

Hva får du?

 • 30 undervisningsfilmer med en lengde på 10 til 30 minutter
 • Nedlastbare ressurser (oppgaver, huskelister, print outs)
 • Tilgang når du vil og hvor du vil (PC/mac, nettbrett eller mobil) i hele 5 år!
 • 20 forskjellige verktøy for å trene mentalt
 • Forskningsbasert kunnskap og verktøy presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte
 • Et kursopplegg av høy kvalitet som tar deg gjennom alle stegene du trenger for å få resultater
 • Verktøy for å kunne opprettholde læringen etter kurset er slutt
 • Tilgang til et eget nettverk i en lukket Facebook gruppe
 • Flere bonuser i form av lydfiler, filmer, og skjemaer som inneholder alt fra yoga, mindfulness, mentaltrening, ressurser for gode livsstilsvalg innen søvn, avspenning, kosthold
Ja jeg er klar for et liv fylt av glede, energi og god helse

Kanskje du spør deg selv:

«Hvorfor skal JEG ta dette kurset?»

 

Spør deg selv: «Hva slags liv ønsker jeg å leve?» «Hva tror jeg skal til for at jeg skal kunne ha det sånn som jeg vil?»

 

Vi vet ikke hvor mye bedre vi kan ha det før det skjer en endring. Vi er vanedyr, og den energien, tilstanden, følelsen og humøret vi har til daglig blir normalen vår. Har du egentlig råd til å la være å se hva som skjer når du begynner å endre ditt tankemønster? Unner du deg selv å ta livet ditt til et nytt nivå? Har du tid til å fortsette å ha det sånn som du har det?

 

Hvis du ønsker å ha et godt liv fylt med energi, glede, velvære, motivasjon og god helse er dette den grunnleggende kunnskapen du trenger. Jeg har brukt åresvis på å lære meg alt dette som jeg nå har samlet i ett kurs. Det burde vært pensum på barneskolen. Hvordan vil livet ditt være hvis du ikke tar kurset? 

Fortsetter vi å gjøre det samme som før, så kan vi forvente…. ja akkurat… vi kan forvente mer av det samme. Har du virkelig lyst til å gå glipp av det livet som du kan få og som du fortjener å leve?

Jeg vil ha det livet jeg fortjener

Hvem er jeg?

Jeg heter Anniken Binz, og er mental trener, coach og mamma. Jeg er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse, og har jobbet med yoga i mange år. I tillegg til å være mangeårig gründer, er jeg utdannet samfunnsgeograf, og har jobbet som modell, profesjonell B.A.S.E hopper og bistandsarbeider. Min visjon har alltid vært å hjelpe andre. Fra slummen i Ecuador, til jordskjelvrammede landsbyer i Pakistan har jeg søkt etter å kunne hjelpe flest mulig. Det har jeg endelig muligheten til gjennom dette kurset.

Kurset inneholder kunnskap jeg har tilegnet meg over flere år. Jeg har sett behovet for denne kunnskapen hos mine klienter, og gjennom dette kurset kan jeg nå ut til flere, selv de som ikke ville hatt ressurser til å få hjelp én til én.  

 

Hva sier andre om Anniken?

Mona Valstad Elsness

Osteopat, Fysioterapeut, Grunnlegger av podcasten Engler & Hormoner

 

 

Gjennom mange år har jeg samarbeidet med flere dyktige terapeuter og trenere. Det som gjør Anniken spesiell er hennes unike kombinasjon av egen erfaring, faglig kompetanse og evne til å kombinere disse på en sympatisk måte i møte med sine klienter. Anniken møter alltid grundig forberedt, og gjennomfører alle samarbeidsprosjekter med presisjon og glede over felles utvikling. Det å jobbe med Anniken er en fantastisk reise i egenutvikling. Samtidig merker man at det ligger en ekte entusiasme der hver gang en person, en bedrift eller et prosjekt ser fremgang. Fordi Anniken bruker ikke bare prinsippene og kunnskapen med høy kvalitet. Det kjennes at hun opplever ekte gled og verdi i å hjelpe deg til utvikling og innsikt. Dette gir akkurat den genuine følelsen av samarbeid som føles riktig. Å jobbe med Anniken er ikke bare effektivt og gir deg resultater. Men det føles så utrolig bra. Fordi det handler alltid om deg og ditt mål. Og å komme dit med en prosess som gir deg økt livsglede på veien til målet.

 

Nettkurset gir deg det beste av Anniken kunnskap, samtidig som du får mulighet til å jobbe med deg selv i lys av dette. Fordi det handler om egen refleksjon og å sette verktøyene inn i eget liv. Det er der magien ligger. 

Kristine (kursdeltaker)

«Jeg er veldig imponert over kurset til Anniken, hun er utrolig kunnskapsrik, engasjert og har mange gode tips i prosessen. Har lært så utrolig mye underveis. Anbefaler alle å ta dette kurset»

Hva er Anniken sin faglige kompetanse?

Anniken er utdannet NLP Practitioner og Master samt har Mentaltrener sertifisering level 1 og 2 fra Raw trening. Anniken har jobbet som yogainstruktør siden 2006, har drevet eget yogastudio og utdannet yogainstruktører. Hun har semesteremne i Anatomi og Fysiologi, og har flere kurs bak seg innen kropp og helse. 

Anniken har bred erfaring og faglig kompetanse, og ser etter sammenhengene mellom det mentale og det fysiske slik at hun kan gi helhetlig kunnskap. Hun er lidenskapelig opptatt av kunnskap og utvikling, og oppdaterer seg stadig på den nyeste forskningen. 

Diverse andre sertifiseringer:

 • Iyengar yoga 200 t – Elizabeth Connoly
 • Ashtanga Yoga 200 t – Alexander Medin
 • Gravid – og barselyoga 85 t – Basia Lipska
 • Yoga Nidra 85 t – Uma Dinsmore Tuli
 • Vinyasa Yoga 55 t – Pia Koslowski
 • Trener og coach for gravid- og barsel trening, Girls Gone Strong 
 • Mammamage

 

Hva sier andre om kurset?

 

Hvor ønsker du å være om 5 år? 

Hva tror du er mulig å oppnå når du går igjennom en Mental Retreat? 

Hvor tror du at du vil være om 5 år hvis du ikke tar dette kurset?

Har du råd til å la være? Har du egentlig råd til å ha det vondt, ha dårlig energi og lite motivasjon?

Har du råd til å ikke leve drømmelivet ditt?

 

Jeg vil ta livet til neste nivå!

HVEM ER KURSET FOR?

 • For deg som er lei av å ha lite energi og å føle deg utmattet.
 • For deg som er lei av kvernende bekymringstanker
 • For deg som er lei av å kjenne deg på etterskudd med livet ditt
 • For deg som er klar for å ta kontroll på ditt eget liv
 • For deg som vil redusere det indre skjulte stresset
 • For deg som er klar for en endring i livet ditt
 • For deg som er nysgjerrig på lære og utvikle deg
 • For deg som vil ha det bra
 • For deg som vil ha noe mer ut av livet
 • Kurset er ikke for deg som er psykisk syk, da anbefaler jeg å gå til psykolog

Jeg har vært der du er

Jeg gjorde alt riktig, og likevel følte jeg meg utmattet hver dag. Jeg var god på kosthold, trening, hvile og å stresse ned. Likevel var det ikke nok.

Da jeg lærte om hvordan tankene våre påvirker oss, og begynte å trene mentalt, fikk jeg energien tilbake. Jeg har brukt mange år på å prøve meg frem, grave etter kunnskap, og prøve igjen. Jeg skulle ønske at jeg hadde visst det jeg vet nå tidligere i livet.

Min drøm er at du skal få denne kunnskapen sånn at du kan få det livet du ønsker og fortjener.

Ja, jeg er klar for det livet jeg fortjener!

VANLIGE SPØRSMÅL

 

Hvordan fungerer et online kurs?

Du får tilgang til en kursportal hvor du følger pedagogiske filmer med informasjon, verktøy for mental trening og annen verdifull kunnskap. Nedlastbare oppgaver og støttemateriell ligger ute til hver modul. Du har tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål om innholdet og ting du lurer på. Her blir det også live sendinger.

Hvor mye tid må jeg sette av til kurset?

Kurset er lagt opp slik at du skal øve deg på forskjellige teknikker underveis før du går videre til neste leksjon. Derfor vil det være individuelt hvor lang tid man bruker på kurset.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang i 5 år. Kurset er ment å være en ressurs og støtte på veien mot drømmelivet. Vi har godt av å repetere kunnskap.

Jeg har ikke råd?

Jeg skjønner at det er en investering, men hva er god helse, glede og velvære verdt? Det er dyrt å være syk, og konsekvensene for ditt liv, og dine relasjoner av at du mangler energi, ha det vondt med deg selv og mangler livskraft og motivasjon er vidtrekkende. Kurset koster deg 2,4 kroner dagen i tiden du har tilgang.

Jeg har laget dette kurset fordi jeg har sett at det blir altfor dyrt for folk flest å gå igjennom en lang prosess med én til én timer. Også fordi jeg alltid ønsker å gi klientene mine all den informasjonen jeg mener de har bruk for, og det tar timesvis å formidle.

Jeg har brukt flere år av livet mitt og mange hundre tusen på å tilegne meg denne kunnskapen. Jeg har brukt det siste året på å gjør kunnskapen om til et pedagogisk lett forståelig kurs for deg. Denne kunnskapen har revolusjonert mitt liv, min helse og mine relasjoner, og det unner jeg deg også.

En samtale med en mentaltrener koster rundt 1750 + mva. I dette kurset får du mer kunnskap enn du ville fått ved å gå til mentaltrener en gang i uken i et helt år. Du kan selv regne ut hva det ville kostet deg. Glede, energi, god helse, velvære og livslyst har ingen prislapp i mine øyne. Den delen av deg som tviler- hvis den får deg til å ikke investere i dette i dag, hvor tror du at du kommer til å være om ett år? To år? 20 år? Har du råd til å la være?

Dette er kunnskap som ikke kan settes en pris på. 

Hvordan vet jeg om kurset er for meg?

Kurset er for alle som vil ha et bedre liv! Dette er kunnskap om livsmestring som jeg mener burde vært obligatorisk i barneskolen. Det gir deg mulighet til å ha det godt med deg selv, kjenne på glede, energi og god helse, og ha gode relasjoner til andre. Jeg tror de fleste kan tenke seg dette. Men vi er ofte så vandt med ting sånn som de er at vi vet ikke hvordan det er å ha det bedre.
Fordi jeg er så sikker på at mitt kurs vil hjelpe deg på veien til ditt beste liv gir jeg deg 14 dagers garanti. Synes du ikke at kurset leverer i verdi, så får du pengene tilbake.

 
 
Ja, jeg vil ha Mental Retreat!

FORTSETTELSE VANLIGE SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om jeg har tid?

Har du egentlig tid til å la være? Har du tid til å ha det vondt, ha dårlig energi, lite motivasjon? Har du tid til å ikke leve drømmelivet ditt?
Du kan ta kurset i ditt eget tempo og har tilgang i fem år.
Jeg er sikker på at du ikke kommer til å angre på at du investerte i denne tiden.

Kan jeg betale med kort, og er det trygt å legge igjen kortnummeret mitt?

Alle betalingene er 100% trygge.

Jeg har aldri tatt et onlinekurs før, hvordan fungerer det?

Du får tilgang til en kursportal med en gang betalingen går igjennom. Der ligger det undervisningsfilmer, oppgaver og ekstramateriale. Du følger løpet i ditt eget tempo, når det passer for deg. Du får også mulighet til å melde deg inn i den lukkede facebookgruppen vår, hvor jeg og andre deltakere svarer på spørsmål, støtter hverandre og deler erfaring.

Kan jeg få til endring på egen hånd uten å gå til mental trener eller ta kurset?

Selvfølgelig kan du det. Det vil kreve at du tar deg tid til å gjøre research for å tilegne deg kunnskapen og verktøyene, og tid til å reflekter og trene samt, at du er en god coach for deg selv når du føler du møter veggen og ikke har fremgang. Det vil nok ta deg mye lengre tid enn om du får støtte. Det er mye tyngre å skape endringene helt alene.
Det vil komme nedturer og dårlige dager. Da er det lett å miste motet, og å gå tilbake til gamle mønstre, fordi det er slik vi mennesker fungerer. Vi trenger støttestrukturer. For å skape en virkelig endring trenger vi å holde oss på sporet over tid, og det er mye tyngre å gjøre helt alene.

Svarer du på spørsmål underveis i kurset?

Du får tilgang til en eksklusiv Facebook gruppe. Der vil jeg og de andre deltakerne svare på spørsmål, og innimellom holde live sendinger.

Vil du ha et liv fylt av glede, energi og god helse?

Så klart! Ta meg til kurset